 |
Receptes elaborades per a persones que viuen a la comarca del Berguedà, però de diferents origens i de procedències, com crestes, migas o sarsuela, fins arribar a un total de 13 plats. Les trobareu totes al Bloc de Cuina, editat recentment per la Creu Roja al Berguedà.
El bloc es va vendre el dia de Sant Jordi, amb l’objectiu de recollir fons per a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de la institució. La seva elaboració s’ha emmarcat en el projecte intergeneracional i intercultural d'Aquí d'Allà i de Tot Arreu i, en la seva preparació, hi han participat nens i nenes del centre obert Ramon Maria Serchs de Berga i els avis i les àvies del casal de l’associació de veïns de Santa Eulàlia, a més del voluntariat de la Creu Roja.
El projecte ha estat apadrinat per la Xef Isabel Márquez, del Restaurant Sala de Berga, i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament i de l’Associació de Fotògrafs de Berga (AFTDAO), autora de les imatges del bloc. La filosofia que ha inspirat el projecte és la següent: la cuina, com a element essencial de totes les cultures, també pot ser un gran punt d’unió entre les persones.
|
 |