Coneix-nos
Cada vegada més a prop de les persones
A Benvinguda del President

 Benvolgut/uda amic/iga:

 

Et donem la benvinguda al portal de Creu Roja Espanyola, on podràs obtenir informació relacionada amb la institució, les ONG, el voluntariat, les accions en favor dels col·lectiu més vulnerables, la defensa dels drets humans, el medi ambient, la lluita contra la discriminació racial, la defensa de les minories ètniques, la cooperació amb els països més desfavorits del planeta; en definitiva, la solidaritat i el compromís amb els més desfavorits tenen cabuda en aquest espai, i així fem realitat la nostra missió: "cada vegada més a prop de les persones".

 

Creu Roja Espanyola considera la participació com un aspecte essencial, per la qual cosa aquest portal pretén ser també un espai obert, tant per als nostres voluntaris i socis, com per a tots els qui sentin interès i preocupació per les qüestions humanitàries i solidàries. Així doncs, disposem de diferents vies de participació gràcies a les quals podràs realitzar suggeriments, consultes, aportacions, etc., així com debatre sobre temes d'actualitat relacionats amb la institució, les ONG, el voluntariat...

 

Les ONG pretenem estendre la solidaritat a tots els àmbits, i per això, igual que altres associacions, oferim aquest espai solidari a Internet. Si ja coneixes Creu Roja, hi trobaràs informació actualitzada que sens dubte serà del teu interès. Si és el teu primer acostament a la nostra institució, et sorprendràs amb aquesta organització humanitària fundada el 1863, present en més de 189 països i que disposa de la participació de 100 milions de voluntaris de tot el món

 

El portal està plantejat com un lloc en constant evolució, on podràs trobar tota la informació sobre els aspectes humanitaris més actuals: informació sobre l'organització, emergències, projectes, campanyes, etc., en permanent renovació i actualització.

 

Així mateix, t'oferim la possibilitat de col·laborar amb nosaltres. Aquí trobaràs les adreces per inscriure't com a voluntari, per fer-te soci de la nostra institució i contribuir així, d'una manera solidària, al desenvolupament de les nostres activitats, afegint-te als més d'un milió de socis que actualment té Creu Roja Espanyola, o per fer una donació puntual per al desenvolupament d'un projecte.

 

Et convido a unir-te a nosaltres i a navegar per aquest espai de solidaritat i compromís que creiem que t·agradarà.

 

Javier Senent García

Presidente de Cruz Roja Española

Botón Clicable - Dónde Estamos


Botón Clicable - Nuestros Principios


Botón Clicable - Nuestra Historia


Botón Clicable - Movimiento Internacional


Botón Clicable - Estatutos - Reglamento


Botón Clicable - Misión y Plan de Acción


Botón Clicable - Nuestros Datos


Botón Clicable - Nuestras Cuentas


Botón Clicable - Calidad


Botón Clicable - Centro de Documentación


Botón Clicable - Responsabilidad Social


Botón Clicable - Red