Vés enrere

"La Caixa" subvenciona amb 5.000 ¿ el programa d¿Urgències Socials de la Creu Roja a Manacor per a la compra d¿aliments.

"La Caixa" subvenciona amb 5.000 ¿ el programa d'Urgències Socials de la Creu Roja a Manacor per a la compra d'aliments.
23-05-2019

 

  •  L'Acció Social de "la Caixa" destina 5.000 ¿ per a la compra d'aliments de primera necessitat per als usuaris del programa d'Urgències Socials de la Creu Roja a Manacor.

 

Els fons concedits, provinents de la Fundació Bancària de "la Caixa", es destinaran a cobrir les necessitat bàsiques alimentàries entre les persones més desfavorides i en situació d'extrema vulnerabilitat de la ciutat de Manacor a través del programa d'Urgències Socials de la Creu Roja.

 

Amb aquesta aportació es podran adquirir aliments per elaborar una "cistella bàsica d'aliments" que es destinaran a satisfer la demanada de prop de 30 famílies del municipi. Aquest 2019 la Creu Roja a Manacor, a través del programa, ha atès a 114 famílies i ha lliurat 235 lots d'aliments (2.350 kg d'aliments).

 

 

 

 

Els aliments són de caràcter bàsic, poc peribles, de fàcil transport i emmagatzematge. La cistella o lots d'aliments inclou oli d'oliva, arròs blanc, mongetes cuites, tomàtiga fregida en conserva, conserves de tonyina, conserves de sardines, fesols tendres en conserva, espàrrecs blancs en conserva, macedònia de fruites en conserva, llet, suc de fruita, galetes maria i llet de continuació.

 

El programa estableix també que el lliurament d'aliments ha d'incloure altres mesures d'acompanyament. Són el conjunt d'actuacions dirigides a afavorir la inclusió social de les persones més desfavorides beneficiàries de l'ajuda alimentària.

 

A l'acte d'entrega han assistit Diego Riera Navarro, responsable d'Acció Social de "la Caixa" i Mateu Ballester, president de la Creu Roja a Manacor.