Vés enrere

27 persones afectades per l'incendi a Eivissa continuen pernoctant en el refugi provisional gestionat per Creu Roja

27 persones afectades per l'incendi a Eivissa continuen pernoctant en el refugi provisional gestionat per Creu Roja
15-05-2019
Segona nit després de l'incendi a Eivissa
 
 
 

 

 

nUn equip de 20 persones format per equip tècnic i voluntaris de l'organització treballa des del primer moment per a atendre les primeres necessitats dels afectats.

 

 L'endemà passat de l'incendi ocorregut en l'edifici d'es Viver a Eivissa, Creu Roja manté el seu dispositiu d'atenció oferint ajudes de primera necessitat a les persones afectades, tals com aliments, roba i higiene i contínua amb la gestió del refugi provisional, habilitat en el Centre d'Educació d'Adults de les Pitiüses (CEPA), per a les persones afectades.

Anit, 27 persones van continuar pernoctant en el refugi, una xifra menor que la del primer dia en la qual van acudir fins a 39 afectats, per la qual cosa Creu Roja té la previsió de mantenir aquest espai fins divendres que ve, al preveure que el nombre de persones que necessitin passar la nit en el refugi anirà disminuint a mesura que passin els dies.

Des del primer moment, Creu Roja, en coordinació amb l'Ajuntament d'Eivissa, ha posat a la disposició dels afectats el seu servei de dutxes ampliant el seu horari de cobertura fins a les 20h, i ha lliurat aliments i roba. A més, l'organització ha atès altres necessitats d'urgència com el pagament de medicaments i ulleres, així com ha donat suport en la gestió de targetes sanitàries que van perdre alguns dels afectats en l'incident. 

"Davant una situació d'emergència com la que hem viscut, és imprescindible oferir una resposta ràpida, àgil i coordinada, i això ha estat possible, una vegada més, gràcies al treball en xarxa amb l'Ajuntament d'Eivissa i, especialment, gràcies al suport de les persones voluntàries de l'organització així com la del personal tècnic", manifesta na Mary Castaño, coordinadora de la Creu Roja a Eivissa.