Vés enrere

Cruz Roja Baleares galardonada en la V Jornada de Salud de las Islas Baleares

Creu Roja Illes Balears guardonada en la V Jornada de Salut de Balears
04-02-2019
La Conselleria de Salut premia a cinc projectes de l'àrea de salut i de l'hospital de la Creu Roja Illes Balears

Moment on el projecte "Fem-ho Possible" de la Creu Roja és guardonat a la Jornada de Salut celebrada en el Palau de Congressos

 

El passat 1 de febrer la Conselleria de Salut de les Illes Balears va celebrar per cinquè any consecutiu la 'Jornada de Salut de les Balears', una gala on es reconeix la labor i l'esforç dels treballadors i treballadores sanitàries i de les associacions dels pacients a les illes. En aquesta edició, celebrada en el Palau de Congressos de Palma, van ser premiats fins a 194 projectes realitzats per fundacions, hospitals i associacions, entre els quals es troben cinc programes de la Creu Roja de l'àrea de salut i de l'hospital que té l'organització a Palma.

 

Coneix els projectes de la Creu Roja guardonats: 

 

"Fem-ho Possible"

El projecte que neix amb l'objectiu de crear espais amigables amb les persones amb demència i els seus familiars a diferents barris de la ciutat de Palma va ser guardonat dins la categoria d'Accessibilitat, àrea que contribueix a garantir que totes les persones pugquin accedir al sistema sanitari.

 

"Sembrant Salut"

Iniciativa premiada dins la categoria de Consum Responsable en la qual es reconeix la seva contribució en el foment del benestar i la salut de les persones en situació de vulnerabilitat a través de l'horticultura social i terapèutica.

 

Nutrició i dietètica per a pacients i els seus familiars:

El projecte de l'Hospital de la Creu Roja a Palma que té com a objectiu millorar la nutrició i el tractament dietètic de pacients diabètics va ser premiada a la categoria de formació

 

Ajuda hospitalària complementària: 

La feina i dedicació de l'equip de voluntariat de la Creu Roja que ofereix companyia i suport emocional per a evitar la solitud dels pacients de llarga estada a l'hospital va ser reconegut a la categoria d'Humanització, on es reconeix projectes que afavoreixen un tracte amable i respetuós i estableixen espais propers per als pacients.

 

Escalada terapèutica 

L'activitat promoguda pel programa de persones recluses de la Creu Roja a Palma, en colaboració amb el Rocòdrom Es Cau, que fomenta l'esport per a tractar els problemes associats amb el consum de drogues ha rebut el guardó dins la categoria d'innovació.