FORMACIÓN INSTITUCIONAL
Curs de MANIPULACIÓ D'ALIMENTS - 377051
1. DESCRIPCIÓ
Oferir a les persones voluntàries de diverses entitats que participen en projectes on es manipulen aliments, la formació especifica i les eines necessàries per formar-los en matèria d'higiene alimentaria.
LOCALITAT (PROVÍNCIA):
DATES:
25/10/2016 a 25/10/2016
2. DADES GENERALS
CENTRE QUE CONVOCA:
AREA:
FORMACIÓN SOCIAL
DURADA D'HORES
TEÒRIQUES: 6 PRÀCTIQUES: 0 EMPRESA:
MODALITAT:
PRESENCIAL PLACES: 20
HORARI DEL CURS:
De 9:00 a 15:00. Aula 1
DATA LÍMIT DE MATRICULACIÓ:
20/10/2016
DESTINATARIS:
Persones voluntàries que participin en diferents entitats.
PREU
INTERN: 10 EXTERN: 10
3. CONTACTE
RESPONSABLE DEL CURS:
RAUL MARCO SANZ
EMAIL DE CONTACTE:
raul.marco@creuroja.org
CENTRE DE CREU ROJA:
TELÈFON:
933006565 933006565
DOMICILI:
CARRER JOAN D'AUSTRIA, 120 - 124
CP - LOCALITAT:
8018
4. LLOC DE IMPARTICION
Oficina Provincial Barcelona
CARRER JOAN D'AUSTRIA, 120 - 124
8018
Telèfon: 933006565
Correu: informacio@creuroja.org
5. OBJECTIUS
Conscienciar als i les alumnes sobre els perills potencials que comporta una incorrecta manipulació dels aliments. Conèixer les principals fonts de perills de la contaminació dels aliments. Conèixer les causes que provoquen intoxicacions alimentàries. Aplicar les mesures preventives necessàries per evitar la contaminació dels aliments. Realitzar una correcta neteja i desinfecció dels utensilis i de les instal·lacions. Portar una adequada neteja i higiene personal. Conèixer les característiques bàsiques dels aliments i de la seva correcta manipulació. Adquirir coneixement bàsic de l'Anàlisi dels Perills i Punts de Control Crítics (APPCC) i de les guies pràctiques concretes d'higienes (GPCH). Complir amb la legislació sanitària vigent dels manipuladors d'aliments.
6. CRITERIS D'AVALUACIÓ
ASSISTÈNCIA EL 80% I PROVA ESCRITA D'AVALUACIÓ
7. TEMARI
- Manipulador d'aliments. - Malaltia de transmissió alimentaria. - Higiene alimentària. - Perills alimentaris. - Especificacions higienicosanitàries i característiques dels aliments. - Instal·lacions i utensilis per manipular als aliments. - Pràctiques higièniques en els locals i transports destinats a la manipulació dels aliments. - 10 regles d'or de l'OMS per a la preparació higiènica dels aliments. - Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. - Autocontrol en locals on es manipulen aliments, amb en el sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC).
8. REQUISITS D'ACCÉS AL CURS
SER VOLUNTARI D'ALGUNA ENTITAT D'ÀMBIT SOCIAL.
9. CONDICIONS DE MATRICULACIÓ
-
Curs de MANIPULACIÓ D'ALIMENTS - 377051
Tornar Imprimir Enviar per correu Matrícula