Parlem?

Triar el millor servei de teleassistència per a tu o per a un familiar no sempre és fàcil. Per això, volem posar-nos al teu servei per a ajudar-te en el que necessitis.

Utilitza aquest formulari per a contactar amb nosaltres o preguntar-nos els teus dubtes. Si prefereixes parlar amb algun membre de l'equip de Creu Roja, pots fer-lo a través del 900100333. Estem encantats de poder ajudar-te.

Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.

En compliment del que s'estableix en matèria de protecció de dades, en particular, en el Reglament UE 2016/679, General de protecció de Dades (RGPD), informem que les dades personals recollides obtinguts durant la prestació del servei, s'integraran en un fitxer del qual és responsable Creu Roja Espanyola i seran tractats amb la finalitat de donar suport a la gestió del servei de teleassistència. Les dades seran tractades per Creu Roja Espanyola mentre duri la relació contractual. Posteriorment, seran conservats, degudament bloquejats, pel període legalment establert per a, una vegada finalitzat est, ser destruïts. El fitxer compta amb les mesures de seguretat necessàries per a garantir la total seguretat de les dades. Les referides dades de caràcter personal podran ser utilitzats per a finalitats estadístiques.

Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA