Atrás

Complex s'Estació i la Creu Roja organitzen la campanya #EstacióSolidària per ajudar a les persones més desfavorides.

Complex s'Estació i la Creu Roja organitzen la campanya #EstacióSolidària per ajudar a les persones més desfavorides.
29-07-2020

 

 

  • En una primera fase, durant els mesos d'agost i setembre, l'objectiu és recollir el major quantitat d'aliments possible per a pal·liar la situació d'emergència social que pateix la part més vulnerable de la població, però en següents edicions, la recollida es farà extensiva a altres productes de primera necessitat.

 

La crisi sanitària derivada de la propagació de la COVID-19 a Balears ha portat com a conseqüència una crisi econòmica i social que està afectant a moltes persones i que ha provocat una emergència alimentària entre una part de la població que ha desbordat totes les previsions. Malgrat les contínues donacions rebudes, aquestes es fan insuficients per a cobrir aquest augment de sol·licituds d'ajuda.

 

 

Per això, Complex s'Estació en representació de tots els comerços associats i la Creu Roja a Manacor, posen en marxa, a partir d'aquesta setmana i durant dos mesos, la iniciativa #EstacióSolidària amb l'objectiu d'aconseguir aliments i productes de primera necessitat en benefici de centenars de persones en situació d'emergència social a Manacor i la zona de llevant.

 

Quins aliments necessitam?

 

 

 

Sobre la Creu Roja i el pla Creu Roja RESPON

 

Per a l'organització humanitària, el lliurament d'aliments i béns bàsics a col·lectius desfavorits és una constant en la seva activitat. Des del mes de març, a causa de la pandèmia, aquesta acció s'ha incrementat de manera exponencial. Per fer front a questa situació, la Creu Roja va reaccionar immediatament davant la crisi sanitària mitjançant la posada en marxa del pla Creu Roja RESPON enfront del COVID-19, a través del qual ja s'ha ajudat a més de 1.750 persones a Manacor i prop de 69.000 a tot Balears.

 

 

En molts casos, aquesta ajuda ha consistit en el lliurament d'aliments, medicines i altres béns bàsics a famílies i persones vulnerables havent lliurat, des de aleshores, prop de 1.250 lots d'aliments i productes bàsics a persones afectades pel COVID-19 a Manacor.

 

Tota l'evolució i actualització diària del pla Creu Roja RESPON es pot seguir online a:

el OPEN DATA de Creu Roja RESPON