Coneix la nostra formació a Balears
Foto
Formació que genera oportunitats

L'experiència i els coneixements de la Creu Roja plasmats en els estudis professionals et permetran obtenir una titulació molt valorada en un mercat laboral que necessita professionals altament qualificats.

La nostra oferta a Balears és molt àmplia, tant en els diferents nivells formatius professionals: formació professional i certificats de professionalitat així com en les modalitats formatives: presencials, semipresencials i online.

El Centre de Formació Professional de la Creu Roja a Balears és un centre autoritzat que imparteix cicles formatius de grau mitjà de Cures Auxiliars d'Infermeria, Tècnic en Emergències Sanitàries i Atenció Soci Sanitària, així com el cicle formatiu de grau superior de Promoció d'Igualtat de Gènere. També compta amb l'Escola d'Adults ESPA per a la impartició dels cursos de 3r i 4t de l'ESO.

El nostre centre de formació està especialitzat en l'àmbit sanitari i de la salut. A les nostres aules també podràs formar-te en socorrisme aquàtic, socorrisme de piscines, primers auxilis, desfibril·lador semiautomàtic i zelador sanitari. Formacions totes elles, que et permetran ser professional sanitari.

Totes les nostres formacions compten amb el certificat de qualitat de AENOR i amb el reconeixement d'institucions públiques.