Foto
Creu Roja
Cada vegada més a prop de les persones

Visió

La Creu Roja Espanyola, com a organització humanitària i voluntària arrelada en la societat, donarà respostes integrals a les persones vulnerables, amb una perspectiva de desenvolupament humà.

 

Missió

Estar cada vegada més a prop de les persones vulnerables en els àmbits nacional i internacional a través d'accions integrades, realitzades per voluntariat i amb una àmplia participació social.

 

Benvinguda del president

 

Benvolgut/a amic i amiga:

 

M'agradaria començar posant en valor un dels principis essencials de la Creu Roja que mou i inspira, cada dia, a milions de persones voluntàries, socis i col·laboradors de tot el món a ajudar desinteressadament a aquells que més ho necessiten. És el principi d'Humanitat el que ens impulsa a dedicar tots els esforços necessaris per prevenir i alleujar el sofriment de l'ésser humà en totes les circumstàncies, a protegir la vida i la salut de les persones, així com promoure la pau duradora entre tots els pobles.

 

Aquest principi és el que ha motivat, durant més de 140 anys, l'activitat de la Creu Roja Illes Balears des dels seus inicis fins a l'actualitat. Avui, també és un dels principis que guia la nostra labor humanitària desenvolupant activitats a favor de la infància i de les dones en dificultat social, acompanyant a les persones grans i cuidant de les persones malaltes, donant suport a les persones desemparades i excloses o atenent al col·lectiu de persones amb problemes d'addicció, així com fomentant l'accés a l'ocupació i lluitant contra la pobresa per alleujar els efectes de la crisi. 

 

Si ja ets voluntari, soci o col·laborador sigues especialment benvingut al nostre web, el teu web. Si encara no ho ets, et convido a conèixer-nos una mica més i, en cas de compartir els nostres valors i principis, t'animo a que et sumis a la Creu Roja.

 

Contacta amb nosaltres. Pots estar segur que junts trobarem la millor manera de canalitzar les teves ganes d'ajudar.

 

Toni Barceló Veny

President de la Creu Roja a les Illes Balears