Vés enrere

Alcampo i Creu Roja Balears recapten material escolar per a 100 nins i nines en risc d'exclusió social de Balears

Alcampo i Creu Roja Balears recapten material escolar per a 100 nins i nines en risc d'exclusió social de Balears
11-10-2019

 

  • Una iniciativa nascuda amb l'objectiu de reduir el fort impacte econòmic que suposa la compra de material escolar per a famílies en situació d'emergència social
  • Un equip de 22 persones, format per personal laboral d'Alcampo i voluntariat de l'organització, van recollir els materials donats pels clients del centre comercial.
  • Creu Roja ha estat l'encarregada de repartir aquest material entre famílies en situació de vulnerabilitat de Balears amb menors a càrrec

 

 

Palma, 11 d'octubre de 2019. Una vegada més, Alcampo i Creu Roja s'han unit per a recaptar material escolar a favor de la infància en situació de vulnerabilitat de Balears. Gràcies a aquesta iniciativa més de 100 nins i nines han rebut lots de material escolar per a aquest nou curs.



Aquesta edició ha comptat amb la participació de més de 20 voluntaris i voluntàries de la Creu Roja i personal laboral d'Alcampo que van ser els encarregats de recollir les donacions realitzades pels clients que van acudir a l'hipermercat durant la campanya.



"Els alumnes i alumnes de Balears ja han començat el nou curs escolar, però no tots ho fan en igualtat de condicions. Amb iniciatives solidàries com la que hem realitzat amb Alcampo aconseguim reduir el fort impacte econòmic que suposa la compra d'aquests materials per a les famílies més vulnerables", declara Xisca Quetglas, tècnica responsable de la iniciativa a Balears.



Entre els materials que han rebut cada nin i nina d'aquestes famílies es troben: una motxilla, llapis de colors, un assortiment de bolígrafs, llapis, gomes d'esborrar, quaderns, una regla i un pot de cola. Creu Roja ha estat l'encarregada de repartir aquest material entre les famílies dels seus programes i externes que havien sol·licitat aquesta ajuda.

Palma, 11 d'octubre de 2019. Una vegada més, Alcampo i Creu Vermella s'han unit per a recaptar material escolar a favor de la infància en situació de vulnerabilitat de Balears. Gràcies a aquesta iniciativa més de 100 nens i nenes han rebut lots de material escolar per a aquest nou curs.



Aquesta edició ha comptat amb la participació de més de 20 voluntaris i voluntàries de la Creu Vermella i personal laboral de Alcampo que van ser els encarregats de recollir les donacions realitzades pels clients que van acudir a l'hipermercat durant la campanya.



Els alumnes i alumnes de Balears ja han començat el nou curs escolar, però no tots ho fan en igualtat de condicions. Amb iniciatives solidàries com la que hem realitzat amb Alcampo aconseguim reduir el fort impacte econòmic que suposa la compra d'aquests materials per a les famílies més vulnerables, declara Xisca Quetglas, tècnica responsable de la iniciativa a Balears.



Entre els materials que han rebut cada nen i nena d'aquestes famílies es troben: una motxilla, llapis de colors, un assortiment de bolígrafs, llapis, gomes d'esborrar, quaderns, una regla i un pot de cola. Creu Vermella ha estat l'encarregada de repartir aquest material entre les famílies dels seus programes i externes que havien sol·licitat aquesta ajuda.