Vés enrere

La Creu Roja adquireix vehicles híbrids per a reduir l'emissió de C02 generada en el desenvolupament de la seva labor humanitària

La Creu Roja adquireix vehicles híbrids per a reduir l'emissió de C02 generada en el desenvolupament de la seva labor humanitària
14-08-2019
L'organització humanitària inicia un pla estratègic per a reduir la petjada de carboni durant la seva activitat

 

La Creu Roja a Illes Balears, dins del seu compromís amb el medi ambient aprovat en l'última Assemblea General de Creu Roja Espanyola, posa en marxa un pla estratègic per a reduir l'impacte de les emissions de carboni que es produeixen durant el desenvolupament de la seva activitat humanitària a les Illes. 


Una de les primeres mesures que ha pres l'organització a Balears ha estat l'adquisició de sis vehicles híbrids de la marca Toyota, amb el suport del concessionari Medimotors Mallorca. Amb aquest primer pas, la Creu Roja inicia un dels seus principals objectius dins d'aquest pla mediambiental: la substitució completa dels seus equips de transport per vehicles més compromesos amb el medi ambient.


¿La reducció de les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle han d'estar en les agendes de tots i totes. La Creu Roja no pot mantenir-se al marge d'aquest repte global, i per això estem establint diferents mesures, com l'adquisició d'aquests vehicles híbrids, per a poder reduir el nostre propi impacte mediambiental i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic¿, declara Toni Barceló, president de la Creu Roja a Illes Balears.


Per a aconseguir el seu compromís amb la reducció de les emissions de carboni, el pla estratègic de la Creu Roja també contempla mesures en la gestió de les seves infraestructures, subministraments i residus; així com dur a terme activitats d'educació i sensibilització mediambiental entre el voluntariat i personal laboral de la institució humanitària.