Vés enrere

No ens rendim. Dones 365 dies

No ens rendim. Dones 365 dies
11-01-2019

El calendari solidari dedicat a les dones en dificultat social usuàries de l'organització.

L'artista Victoria Maldi, embaixadora del projecte solidari, posa amb el lema del calendari

 

La Creu Roja ha presentat el seu primer calendari solidari amb el títol: No ens rendim. Dons 365 dies. Un projecte que vol rendir tribut a les dones usuàries i voluntàries de la Institució amb l'objectiu de visibilitzar i posar rostre humà a diferents situacions d'exclusió i vulnerabilitat.

 


Un total de dotze dones ateses per la Creu Roja han prestat la seva imatge per mostrar les diferents problemàtiques socials a les quals s'enfronten. Entre elles, trobam dones víctimes de violència de gènere, dones refugiades, dones en situació de pobresa o dones soles amb fills a càrrec i amb dificultats per a trobar una feina.

 


L'acte promocional ha comptat amb l'assistència de la presentadora i artista, Victoria Maldi, ambaixadora del projecte solidari, la coordinadora autonòmica de la Creu Roja, Juana Lozano i amb el fotògraf, Toni Verd, autor de les imatges del calendari.

 


El calendari pot adquirir-se per un preu de 5 euros en les diferents seus de la Creu Roja a les Illes Balears i en els centres comercials de El Corte Inglés de Palma. Els fons obtinguts es destionaran als programes de l'organització dedicats a l'atenció de dones en dificultat social.

 


Actualment més del 60% de les persones que atén la Creu Roja a les Balears són dones, d'elles 12.223 es troben en situació de dificultat social, una xifra que reflecteix la desigualtat i vulnerabilitat existent en el col·lectiu femení.