Curso de Primeiros auxilios. Cruz Vermella Española. Lugo. Galicia


Outros cursos Cruz Vermella Lugo

Av. de Madrid, Lugo. 982 231 613


Cruz Vermella Lugo ofrece cursos e unha formación de calidade en base á experiencia que posúe como organización de referencia na atención de emerxencias e de persoas


Prevención de riscos laborais

  • Obxectivo: Capacitar ao alumno para o desempeño das funcións do nivel básico de Prevención de Riscos Laborais que a Lei esixe a todas as empresas. Danse a coñecer os dereitos e deberes dos traballadores e empresarios en materia preventiva, así como a regulamentación básica aplicable nos respectivos postos de traballo

MNTT Manexo TPV en sector comercio

  • Obxectivo: Xestionar con eficiencia o posto de dependente de calquera entidade comercial e, sobre todo, consiga alcanzar o manexo experto de calquera terminal informático que deba utilizar no desempeño diario deste tipo de postos de traballo.

Primeiros auxilios

  • Obxectivo: Adquirir os coñecementos básicos para ofrecer unha axuda rápida e eficaz ás persoas que sufriron unha lesión e atópanse en situación de emerxencia sexa por accidente ou enfermidade en contornas laborais, coñecendo as medidas de prevención e redución de riscos.

Novas tecnoloxías aplicadas ao emprego

  • Obxectivo: Con este Curso os alumnos adquiren un coñecemento práctico de ferramentas e servizos dispoñibles na internet, que poidan serlle de axuda no seu proceso de procura de emprego e na súa futura contorna profesional.

Operacións básicas de cociña

  • Obxectivo: Preelaborar alimentos, preparar e presentar elaboracións culinarias sinxelas e asistir na preparación de elaboracións máis complexas, executando e aplicando operacións, técnicas e normas básicas de manipulación, preparación e conservación de alimentos.

Dependente de comercio de alimentos frescos

  • Obxectivo: As habilidades para adquirir neste posto son: atención de clientes (corte, empaquetado, pesada, etiquetaxe, etc), preparación de bandexas, despezamentos, control de caducidades, mantemento da orde e limpeza. Existen variacións en función da materia prima que pode ser: charcutería, pescadería, frutería-verdulería, panadería-pastelería e carnicería.

Manipulador de alimentos

  • Obxectivo: Formación básica en manipulación de alimentos para persoal de hostalería, coidadores de residencias, garderías. Dotar aos asistentes dos coñecementos e normas básicas necesarias para a manipulación de alimentos.Adquirir os coñecementos sobre perigos alimentarios e as medidas preventivas para o seu control. Coñecer as principais enfermidades de orixe alimentaria, axentes causales, vehículos de transmisión, factores limitantes, cadro clínico e medidas de prevención.
 

Queres facerte voluntario/a?

Faite voluntario de Cruz Vermella


Fórmate en Cruz Vermella


Cursos de  primeiros auxilios