Provincial de Lugo
Outros cursos Cruz Vermella Lugo
Av. de Madrid, Lugo. 982 231 613
Cruz Vermella Lugo ofrece cursos e unha formación de calidade en base á experiencia que posúe como organización de referencia na atención de emerxencias e de persoas
Prevención de riscos laborais
- Obxectivo: Capacitar ao alumno para o desempeño das funcións do nivel básico de Prevención de Riscos Laborais que a Lei esixe a todas as empresas. Danse a coñecer os dereitos e deberes dos traballadores e empresarios en materia preventiva, así como a regulamentación básica aplicable nos respectivos postos de traballo
MNTT Manexo TPV en sector comercio
- Obxectivo: Xestionar con eficiencia o posto de dependente de calquera entidade comercial e, sobre todo, consiga alcanzar o manexo experto de calquera terminal informático que deba utilizar no desempeño diario deste tipo de postos de traballo.
Primeiros auxilios
- Obxectivo: Adquirir os coñecementos básicos para ofrecer unha axuda rápida e eficaz ás persoas que sufriron unha lesión e atópanse en situación de emerxencia sexa por accidente ou enfermidade en contornas laborais, coñecendo as medidas de prevención e redución de riscos.
Novas tecnoloxías aplicadas ao emprego
- Obxectivo: Con este Curso os alumnos adquiren un coñecemento práctico de ferramentas e servizos dispoñibles na internet, que poidan serlle de axuda no seu proceso de procura de emprego e na súa futura contorna profesional.
Operacións básicas de cociña
- Obxectivo: Preelaborar alimentos, preparar e presentar elaboracións culinarias sinxelas e asistir na preparación de elaboracións máis complexas, executando e aplicando operacións, técnicas e normas básicas de manipulación, preparación e conservación de alimentos.
Dependente de comercio de alimentos frescos
- Obxectivo: As habilidades para adquirir neste posto son: atención de clientes (corte, empaquetado, pesada, etiquetaxe, etc), preparación de bandexas, despezamentos, control de caducidades, mantemento da orde e limpeza. Existen variacións en función da materia prima que pode ser: charcutería, pescadería, frutería-verdulería, panadería-pastelería e carnicería.
Manipulador de alimentos
- Obxectivo: Formación básica en manipulación de alimentos para persoal de hostalería, coidadores de residencias, garderías. Dotar aos asistentes dos coñecementos e normas básicas necesarias para a manipulación de alimentos.Adquirir os coñecementos sobre perigos alimentarios e as medidas preventivas para o seu control. Coñecer as principais enfermidades de orixe alimentaria, axentes causales, vehículos de transmisión, factores limitantes, cadro clínico e medidas de prevención.